Dag 8 Ho Chi Min > Can Tho

Flyrejsen til Ho Chi Min 2/1 gik fint og vi havde booket et fint hotel nær busterminalen, hvorfra bussen til Can Tho ville afgå. Rejsens 8 dag startede derfor med en gåtur til busterminalen, hvor en luksuriøs minibus med 7 pladser kørte os til Can Tho, en rejse på ca 3 timer til blot 42 DKK per person. Vi har været heldige med vores firestjernede TTC hotel i Can Tho. Det ligger perfekt med udsigt over floden og by, og er yderst rimeligt i pris (274 DKK per nat inklusiv en overdådig morgenbuffet)

Rejsens hidtil bedste måltid blev indtaget på, hvad der viste sig at være en vegetarrestaurant, til en uhørt lav pris på 7,63 DKK per person! (inklusiv 2 forårsruller hver til forret, to store hovedretter samt isthe). Priserne hernede er utroligt lave på næsten alt...

Find Holger (i blåt tøj) --------- Bemærk manden der hænger i et reb og maler den store hvide mur!

Saml din egen motorblok, så er du på vej.....


Busbilletagenter sidder, side om side, og sælger deres billetter til hele Vietnam. Der er to busstationer i Ho Chi Minh City. Busserne herfra kørte kun sydpå.

Meget lækker minibus transporterede os til Can Tho for 42 DKK. 


Super lækkert hotel med udsigt over hele byen fra vores værelse på 6. sal.


Restauranten viste sig at være en vegetarrestaurant, men det blev det bestemt ikke dårligere af. Vi kommer garanteret tilbage i morgen:-)